rád bych zinicioval posezení např. v čajovně nad plány, které nám se rýsují v hlavě na blížící se jaro i léto. Ať jsou to pěší, cyklo nebo inline akce. Bylo by celkem fajn, kdyby každý víkend byla v nabídce nějaká taková akce a
pokud možno se podobné akce nekřížili.
Co takhle přijít s návrhy míst, tras, kam byste rádi vyrazili se svými přáteli z PaPu? Také můžete doporučit vámi prověřené lokality a místa.
Účastníci: rozhodně všichni, kteří by se rádi zapojili do organizace podobných akcí nebo mají nějaký tip či možnost zajistit ubytování apod...
Já osobně bych i nadále rád vyhlašoval 1-2x měsíčně cyklo nebo pěší výlet, v nejteplejším létě samozřejmě celovíkendové; v týdnu aspoň 1x inline nebo podvečerní projíždku na kole..
Permalink Odpověď přidal(a) Jirk@ na 29.březen.2010 v 13:33
Rád bych akce (inline) vyhlásil, ale vzhledem k tomu, že přidávání Martinem od minulého týdne zablokováno, nemám zájem to řešit novým komplikovaným způsobem. Čekám, jak se situace vyvine. Jsem připraven v případě neřešení situace založit i nový "PaP zdarma" projekt pro menší a neplacené akce...
Co se týče inline, předpověď na tento týden není úplně optimální, častý déšť...
Myslim,z e zakldni dohodnuti muze probehnout 10.4. na vylete. Tam bude asi 40 lidi co budou vsesmesni (co se schopnosti tyce).
Rovnou se da delat pruzkum "bojem" - reci.
skvely napad, koordinace bude dobra. A 6.4. vecer se mi to taky hodi! ja okolo 20 h. Tipy mam.
Sam jsem se uz dal do organizovani outdoor akci (pristi - Luzicke hory na kole) a je skvele, ze si o tom muzem popovidat.
Mam uz rozmyslenou dalsi akci, zvadlo visi na mem pevnem disku ...
Permalink Odpověď přidal(a) Jirk@ na 2.duben.2010 v 17:31
tak nějak jsme se shodli,že to probereme na výletě