Tak jsem se právě vrátil z Helloweenské párty aneb z největší dnešní párty svého druhu v Evropě, jak bylo řečeno v mém úvodním "projevu" :-) Na párty se sešlo více než 110 členů PaP, čímž padl další návštěvností rekord a musím říci, že to byla už pořádná skupina.
Jelikož se jednalo o první takto velkou párty, měla nás naučit, co se účastníkům bude líbit, co méně a co vůbec. Mně se párty moc líbila, velmi jsem si cenil takto vysoké návštěvnosti a v mých očích jsem viděl dva body ke zlepšení do příště. Jednoznačně musíme přilákat více kluků, protože ačkoli to byl dnes pro kluky ráj (a nechápu, jak si to mohl někdo vůbec nechat ujít :-) ), tak by bylo vůči holkám spravedlivé, aby i ony měly příště více na výběr. Druhým bodem pro zdokonalení jsou pro mě "rozjížděcí" aktivity pro nováčky. Je pravda, že v takto velké skupině jsou jako ryby ve vodě lidé spíše extrovertní, ale pro více nesmělé účastníky-nováčky by několik řízených komunikativních aktivit neškodilo.
Co se mi ale na párty také velmi líbilo, byl naprosto ukázkový přístup kuřáků k vyhlášené nekuřácké akci. Dodnes jsem si myslel, že kuřáci jsou natolik sobectší, že nebudou schopni tolerovat nekuřáckou párty, ale takhle vstřícný přístup PaP kuřáků by měl vejít do dějin. Děkuji tedy moc za kouření venku a děkuji za nevyřčení jediného zlého slova na adresu nekuřáků. Odměnou pro mě je, že toto byla moje první párty v životě, po které nemusím nechávat oblečení zavřené na půdě a nemusím si ve čtyři ráno mýt znovu vlasy.
Co říkáte na první takhle velkou párty vy a jak se vám líbil/nelíbil zákaz kouření?