Permalink Odpověď přidal(a) míšA na 29.duben.2010 v 3:25
Dobrá rada: když to nerozepíšeš, nikdo se ti na to neozve. Od přírody jsme všici tak trochu leňoši (nebo spíš neradi plýtváme časem) a taky proč něco hledat, když nevím, jestli mě to bude zajímat ;)
Nechci Ti kazit radost, ale zhlédnul jsem prvních 16 s videa na youtube a nezaujalo mě to. Sledovat celý 7 min. záznam se mi nechce. Možná to ostatní zaujme, ale pokud opravdu chceš, aby se přidalo víc lidí, napiš pár podrobností.
Permalink Odpověď přidal(a) Oli na 29.duben.2010 v 21:53
Mácháč je vždycky super, obvykle skvělá hudba a fajn zábava. Byla jsem x krát. Akorát k ránu je u té vodu trochu zima :-) Takže doporučuji teplé oblečení. Už se ví, kdo všechno tam bude letos hrát?
Permalink Odpověď přidal(a) Vlad na 29.duben.2010 v 23:31
Kdyžtak čtu ty odpovědi...já rozhodně nikomunic nenutim :) já jen že do konce měsíce to je ještě za 450,- Pak cena poroste...navíc nikdo netvrdí že tam musíme jet jenom na tu hudbu...v pátek se tam zajedu vykoupat...někde se přespí, v sobotu odpoledne někde posezení u pivečka a v 18:00 hurá na pláž...tot jedna možnost. Já rozhodně lístek už mám...jedu na 100%...kdo chce at se přidá...kdo ne...nemusí :)) co se týče programu zatim nevim a nikde jsem nic nenašel...ale je mi to v celku jedno...dobrý to bude tak jako tak a když ne tak jsem vyhodil 450,- a co...tak aspon to pivko a nebo je tam ještě jiná akce...