Den první:
Potkali jsme Štěpána (hlavního organizátora) na parkovišti v Rokytnici s tím, že naše chata je támhle kouskek někde nahoře vpravo. No byla někde tam, ale ono s tím 20tikilovým batohem a neznámou cestou to byla celkem výzva. Párktrát jsme na těch sjezdovkách sice zabloudili a pak si dali výstup, ale po dvou hodinách jsme cestu zvládli.
Chata je super, máme pokoj pro 14 lidí s jednou ooobrovskou postelí a dlooohou poličkou. První alkohol byl načat a tak jsou vyhlídky na dnešní večer velmi nadějné. Pokračování doufám brzy :)
Den třetí:
Přiznám to, v den druhý jsem prostě zápis nestačil udělat, vždyť posuďte sami - vstával jsem asi před polednem, jel na oběd, pak dvě hoďky lyžování a najednou zase byla večerní párty s bojovkou. Všude sníh, Rokytnice někde hluboko pod námi, jasná obloha nad hlavou a cíl bojovku vyhrát. No můj tým sice přijel pro vítězství, ale i to druhé místo je moc hezký.
Tímto zápis končím. Dneska se zase lyžuje, já opět před polednem vylézám z naší čtrnáctipostele a jdu zjistit, jak je venku.