Vítá vás
Přijď a Potkej
Byl by zájem o uspořádání soukromé lekce latinsko-amerických tanců (salsa/bachata) pro PaP? Sehnal bych učitele z taneční školy.
Nejde o to se dokonale naučit tancovat... jde o to užít si srandu a poznat se zase trochu jinak. Pak bysme mohli volně přejít někam do klubu.
Popisky:
Zobrazení: 380
Já bych o to zájem měl.
Ahoj. Prosím vyhlásit. Určitě se dost lidí najde.... Pro mě zvyklého na klasické, a "klasické" latinskoamerické tance je salsa trochu oříšek, ale třeba to napodruhé zvládnu. No a kdyžtak to doženu bachatou :-)
Ahoj všichni,
je bezva, že je o akci zájem! :)
Já momentálně nemám duševní kapacitu to oficiálně zorganizovat (lektoři, místo, termíny, placení, etc.), takže pomyslnou organizátorskou pochodeň tady dávám k dispozici a je na vás, kdo si ji vezme ;)
Ohledně organizování akce pod PaPem se prosím domluvte s Pavlínou.
Když se to zrealizuje, rád přijdu jako účastník. Tanci zdar!
AHoj, Mám pro tancechtivé dobrou zprávu,
latino akci salsa (možná i bachata, podle zájmu) plánuji, zaměřenou čistě na začátečníky, aby pro ně bylo zajímavé se naučit základy salsy a snad pro ni i nadchnout.
Osobně mám zkušenosti s dlouholetým (dle mého soudu) kvalitním a trpělivým (vyzkoušeno na mojí pohybové kopitóze) lektorem, momentálně finalizujeme popis akce a snad už příští týden by se mohla oběvit jako návrh na pořádání akce pro pap.
Takže držte palce a těšte se.
Petr P
to zní dobře!! jsem zvědavá!! :-)
© 2024 Created by Martin (PaP). Využívá technologii
Přijď a Potkej jsou zábavné seznamovací aktivity.