PaP byl až do této chvíle převážně projekt pro pražáky, neboť těch je prostě nejvíc a proto jsme PaP rozjížděli právě tam. Brno je první mimopražskou aktivitou a má ověřit, jestli bude myšlenka PaP funkční i v jiných regionech. Pojďte tedy zkusit začít organizovat brněnské akce. A jelikož já brňák nejsem, budu spoléhat především na vaší pomoc s tipy na zajímavé akce a s jejich organizací.
Prvním úkolem je tedy zajistit, aby se co nejvíce brňáků a lidí z okolí přidalo do této skupiny. Tak tedy, pojďte mezi nás :)
Popisky:
Zobrazení:40
Odpovědi do této diskuse
Permalink Odpověď přidal(a) Marta na 20.říjen.2009 v 0:14
Sice jsem už skoro pražanda (jak s oblibou říká můj děda :-) ), ale rodiče mám kousek od Brna, tak jsem si dovolila se sem na skok vetřít. Doporučuji návštěvu divadel. Kdysi dávno, když jsem do Brna jezdila na gympl, líbilo se nám v Janáčkově divadle a v Mahenově divadle a možná úplně nejvíc v Divadle Bratří Mrštíků (teď je to Městské divadlo Brno). Doufám se od těch časů nezhoršili. :-)
Permalink Odpověď přidal(a) wanda na 20.říjen.2009 v 0:20
mě by zase připadalo fajn zorganizovat výlet pražáků do Brna a naopak, jsem z Prahy , ale v Brně jsou fajn bary a pěkný kluci .))
Permalink Odpověď přidal(a) Marta na 20.říjen.2009 v 0:43
Coby gymplačka jsem bary nezkoumala a kluků si moc nevšímala, takže v tomhle fakt neporadím. :-)
Ale mohla bych se k nějaké víkendové akci přidat, k rodičům jezdím docela často - prostě domů. V Praze jsem už spoustu let, ale asi to pořád beru do značné míry jako provizorium s tím, že se ještě pořádně neví, kde jednou budu a jak tam budu žít.
Permalink Odpověď přidal(a) wanda na 20.říjen.2009 v 0:55
byla jsem tam v létě, upřímně řečeno poprvé, a je to takový útulný městečko, moc se mi tam líbilo :)) a taky je tam nějaká super restaurace-adeptka na michelin hvězdičku :))
Je skvělý, že Martin tuto skupinu rozšířil o Jižní Moravu. Já teď sice žiju v Praze, ale jsem původem z Kroměříže a občas sem i zavítám, takže třeba se tady brzy najde dost lidí i ze Zlínského regionu, abychom založili novou skupinu nebo podnikli společné akce ve Zlíně nebo Kroměřiži :-)